A családi manufaktúra a hagyományok és a legmodernebb gyártási eljárások ötvözésével új irányt képvisel a természetes és kézzel készített szappanok világában.

A kizárólag természetes eredetű összetevőt tartalmazó szappancsalád különleges erejét a világhírű Hévízi termálvíznek köszönheti, melynek minden cseppjét kincsként kezelik.

Triple Milled

Többszörös finomítással a legkiválóbb minőségért. A ZADOR szappanok egy ún. Triple Milled technológiával készülnek. Ennek köszönhetően szennyeződésmentesek, sima textúrájúak és egyenletes színűek.

Használatuk során lágyabbak, krémesebbek, mint a normál szappanok.

Hosszú ideig megőrzik állagukat, keménységüket, valamint rendkívül tartósak.

KÜLÖNLEGES. TERMÁL. HIDRATÁLÁS.

A tápláló shea vaj és a hidratáló E-vitamin tartalom mellett a ZADOR szappanok gyógyító termálvizet is tartalmaznak, mely a Világörökség részét képező Hévízi-gyógytóból kerül a szappanokba.
A Hévízi-tó Európa legnagyobb meleg vizes forrása, amelynek vize rendkívüli gyógyító hatással bír ízületi-, és izomfájdalmak esetén, valamint nyugtatja az irritált vagy ekcémás bőrfelületet és erősíti a körmöt és a hajat. Összetevői, például a kalcium, a magnézium és a kén, ritkán fordulnak elő együtt a természetben, így a ZADOR szappanok valóban egyedülálló és hatékony módon hidratálják a bőrt.

Pin It on Pinterest

Share This