A Teqball egy új sporteszköz és egy új, futballon alapuló sport.

Hogyan játszd?

A Teqball játszható a nagypályás futballban használt focilabdával, a hivatalos és ajánlott méret az 5-ös. A játékosok természetesen maguk is alkothatnak szabályokat, de a hivatalos Teqball szabályok is nagyon egyszerűek:
  • a labdát maximum 3 érintéssel kell visszajuttatni az ellenfél térfelére
  • az ellenfelet és az eszközt/asztalt nem lehet megérinteni
  • egymás után ugyanazzal a testrésszel nem lehet megérinteni a labdát
  • egy labdameneten belül maximum kétszer lehet ugyanazzal a testrésszel visszajuttatni a labdát az ellenfél oldalára közvetlenül egymás után
Ezek a szabályok teszik ezt a sportot látványossá, és profi futballcsapatok számára is hasznossá, akár edzési célokra is. A Teqball-t játszhatják ketten (egyéni), hárman (francia páros), négyen (páros), vagy többen is (a pingpongban forgóként ismert játékhoz hasonlóan). Teqball Smart asztalaink lehetővé teszik az egyszemélyes játékot és edzést is.

TEQBALL SMART

Beltéri és kültéri használatra, összecsukható, mozgatható, egyszemélyes játéklehetőségre is alkalmas (az asztal egyik oldalát felhajtva), időjárásálló (UV és vízálló).

TEQBALL ONE

Beltéri és kültéri használatra, nem összecsukható, könnyen összeszerelhető, fixen telepíthető, időjárásálló (UV és vízálló), lopásálló (fix telepítés esetén

Pin It on Pinterest

Share This