Barátokkal eltöltött felszabadult percek egy jó pohár bor és kiváló ételek társaságában, minőségi programokkal és gyönyörű környezettel övezve. Ezt kínálja a Jammertal, Európa egyik legnagyobb borászati élményközpontjában, a villányi dűlők árnyékában!

Villány Kapuja

A Jammertal-dűlő a villányi borvidék kapuját képezi, és kiválóan termő szőlőültetvényeknek ad helyet, nevét a török hódoltság idejéből eredeztetik. Vele szemben épült a 2006-ban átadott Jammertal Borászati Élményközpont, mely Európa egyik legnagyobb és legszebb borháza. gondoskodik.

A 2100 négyzetméter alapterületen fekvő létesítmény azonban jóval többet kínál egy látványos borháznál, szolgáltatásaival, programjaival is a borvidék méltó kiindulópontjává válik. A kétszintes épület két külön világba hív: míg a felső része a XXI. századi letisztultság és modernitás jegyében készült, az alsó szint egy középkori lovagvár helyszínére kalauzol.

A kóstolóhelyek között elegáns sommelier termeket, pazar kilátású panorámateraszt és kandallós klubszobát is találunk, a teljes gasztronómiai élményről pedig első osztályú séf és személyzete

Pin It on Pinterest

Share This