Professzionális extrém sport bemutató az ország legjobbjaival minden rendezvényre.

Bemutatkozó

Képzelje el az ország legsikeresebb triál, break, parkour, bmx, gördeszka sportolóit, akik egy csapatként a lehető leglátványosabb módon szórakoztatják a rendezvényére látogatókat.

 

A Hegeshow bemutatók különlegessége, hogy egyedi igényekhez alakítják a műsor koncepcióját, így tökéletes választás a céges rendezvények, gálaestek, szállodai rendezvények, díjátadó események, gyereknapok, sport rendezvények és fesztiválok programjaként.
 
Műsorainkhoz biztosítjuk Önnek Európa egyik legjobb és legegyedülállóbb bemutató pályáját, amihez egy show-ba építhető mikrobusz is tartozik, így ezek önmagukban is rengeteget javítanak a rendezvény külső megjelenésén amellett, hogy Önnek nem kell időt szánnia a fellépéshez szükséges akadályok beszerzéséhez.
 
A Hegeshow fellépések egyedisége, hogy olyan mutatványokat láthat a közönség, melyek világszinten elismertek és egyedülállóak.
Ennek a legjobb példája, amikor a tavalyi évben Európa egyik legnagyobb televíziós csatornája, az ORF minket hívott meg egy élő TV show-ra, amit több, mint 3 millió ember láthatott.
 

Pin It on Pinterest

Share This