Lépj be a Freelusion párhuzamos univerzumába, ahol a Freelusion csapata díjnyertes vetítési megoldásokkal és hipnotizáló táncshow-val kelt valóságos illúziót.

Lépj be a Freelusion Világába

Mikor 2009-ben létrehoztuk a Freeusion-et az elsődleges célunk az volt, hogy ügyfeleinket igényeit kielégítsük a kiváló minőségű interaktív 3D vetítéssel és a kiterjesztett valósággal kapcsolatos megoldásokkal:  Az elmúlt években több száz varázslatos előadást készítettünk kereskedelmi és magánesemények számára a világ minden táján,Tokiótól Los Angelesig, és számos rangos díjat nyertünk el. Csapatunk kemény munkájának és hatalmas tehetségének köszönhetően a Freelusion piacvezető  névvé vált, és jelenleg több irodát működtet világszerte.

A 2009-es megalakulásunk óta világszerte prémium minőségű vetítési megoldásokat szolgaltatunk, és csapatunk, fáradhatatlan munkájának köszönhetően 6 nemzetközi díjat nyert el. Táncegyüttesünk az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában primetime tehetségbemutatókon is megjelent, és még mindig keresük az új kihívásokat.

Pin It on Pinterest

Share This