A flAVATAR – Varázslatos Virágok a növényvilág olyan egyedi fejlesztése, amelynél a vágott virágokat és cserepes növényeket egy speciális növényi alapú anyaggal külsőleg kezeljük, és ez által fénylenek a sötétben. A felületi kezelés eredményeképp a fénykibocsátás szabad szemmel jól látható, de azt csupán sötétben érzékeljük.

A varázslatos virágok a hagyományos növények értékeire épülve, de a fejlesztésnek köszönhetően speciális értékjelleget, különlegességet képviselnek. Büszkék vagyunk

arra, hogy példát mutathatunk a világnak, hogy létezik olyan innováció, amely nemcsak kihasználja a környezetét, hanem tanul is belőle, és visszahelyezi mindazt a tudást a természetbe, amit létrehozott, anélkül, hogy az sérülne.

Ilyen fejlesztés a flAVATAR.

Hogyan működik?

A védjegy oltalom alatt álló fejlesztésnek köszönhetően a kezelt vágott virág, cserepes vagy stabilizált növényt fénnyel ’töltjük fel’, majd azokat azonnal sötétbe helyezve zöld/kétféle kék/piros/fehér színben fénylenek. A színes világítás időtartama függ a
növénytől, a töltöttség fokától, a környezeti hatásoktól (elég sötét van-e?) ami ez által 5-30 perig terjedhet. Ha gyengül a fénye, töltse fel újra fénnyel (napon, vagy hideg fényű (fehér) lámpa alatt), így újra világítani fog! További feltöltés hiányában a látható fény átalakul halványabb, tejfehér (úgymond irány) fénnyé, amelyet akár 4-5 órán keresztül is láthatunk!

A flAVATARok az élővirágok tulajdonságaival rendelkeznek, ennek alapján kell kezelni mind a vágott virágot, mind a cserepes növényeket. A vágott virág szárát érdemes időnként kicsit visszametszeni és folyamatosan pótolni, frissíteni a vizét.
A cserepes növényeket a fajtának megfelelően kell kezelni. Egyes növények száríthatók, így flAVATAR-ként tovább ékesíti az éj sötétjét.

Pin It on Pinterest

Share This